Mousetrapper Ergonomi

 

 

 

 

Mousetrapper produktserier

 

Ergonomiske styremåtte mus

 

Ergonomiske Rulle mus

 

Ergonomisk tilbehør 

 

Ondt i arm, skulder eller nakke?

Mousetrapper er musealternativet som forebygger musearm og andre af de gener der kan opstå når man arbejder med en traditionel computermus.

Mousetrappers centrerede placering foran tastaturet giver en ergonomisk god arbejdsstilling med armene ind mod kroppen og hænderne tæt på tastaturet.

 

Hvilken Mousetrapper passer dig?

Vi ønsker, at flere mennesker skal forstå, hvor gavnligt det er at arbejde ergonomisk, og hvilken forskel det kan gøre at bruge en centreret mus.

Samtidig forstår vi, at det kan føles som et stort skridt at gå fra en traditionel mus til en ergonomisk mus, hvis man ikke har prøvet det før. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode på 14 dage, så du kan finde ud af, hvor nemt og bekvemt det er at arbejde med en Mousetrapper.

Prøv det gratis i dag!

Mousetrapper Control Pad

(Advance 2.0, Advance 2.0+, Prime, Alpha og Lite)

 

Ved at placere dine pegefinger, mellem- og ringfingre på kontrolpuden kan du styre markøren med enkle bevægelser, da kontrolpuden bevæger sig glat i to dimensioner.

Skræddersy oplevelsen: Tilpas knappernes funktioner, så de passer til netop dig. (ikke Lite)

Styremåtte med klik: Den unikke kontrolpude bevæger sig i to dimensioner og er glat, præcis og let.

Bløde håndledsstøtter: Den brede og bløde håndledsstøtte giver samtidig støtte og aflastning til nakke, skuldre, arme og håndled. (ikke Aplha)

Supertyndt ergonomisk design: Kun 20 - 25 mm passer det godt til Mange forskellige tastaturer

Blød, følbar og centreret: Puden hjælper dig med at undgå eller lindre belastningsskader af din arm.

Den unikke Control Bar

(Delta)

Du styrer nemt cursoren med Control Bar – Mousetrappers nyudviklede rullestav. Du scroller nemt og klikker på rullestaven med et let tryk. Vi har brugt lang tid på at finde frem til den rigtige overflade til rullestavens inderside, der får den til at glide ubesværet, behageligt og stort set friktionsfrit.

 

Bred unik Control Bar: Fremstillet i kulfiber har en blød struktur, så du kan arbejde præcist og effektivt.

Tilpasset længde: Rullestav lige ved hånden, når du bruger tastaturet og en afslappet, centreret position

4000 dpi opløsning: Nemt at scrolle, klikke og zoome og giver dig unik præcision under arbejdet.

Seks programmerbare knapper: Frihed til at oprette genveje, der gør arbejdet nemt via MT Keys.

Miljøvenlige: Delta er fremstillet i Sverige af genbrugsplast. Samt leverandører primært fra nærområdet.

Det perfekte tastatur. Type og Type Mini

 

Type er nemlig udviklet til at passe perfekt til din Mousetrapper. De smarte solceller oplader Type (ikke Mini), mens du bruger den, hvis du arbejder trådløst. Du kan med 11 programmerbare knapper gøre dit arbejde mere effektivt og hurtigt. Type er fremstillet af genbrugsplast.

 

Solceller – for trådløs opladning (ikke mini): Type har et indbygget batteri, som oplades af tre solpaneler på forsiden. Solcellerne oplades ikke kun af sollys, men også af lys fra lamper og andre lyskilder omkring dig, hvilket betyder, at du stort set aldrig behøver at tænke på batteritiden igen.

Smart design og justerbar i højden (ikke mini): Type er med sit slim-design og lette vægt det perfekte arbejdsredskab. Man kan hæve den både i toppen og i bunden, dette bidrager til god ergonomi, så du kan justere i begge ender, så det passer præcist til dit behov

Type Mini - det fleksibelt tastatur, der altid er lige ved hånden: Leder du efter et stilfuldt, kompakt og ergonomisk tastatur? Så er Type Mini den perfekte løsning. Det er nemt at have med, fylder ikke meget på skrivebordet og er også lavet af genbrugplast!

Mousetrappers underarmsstøtter

 

Uanset om du bruger den sammen med en Mousetrapper eller ej, hjælper den brugeren til at aflaste nakke, skuldre, ryg og underarme. Forebygger risici for både karpaltunnelsyndrom og belastningsskader.

Forhindrer stretching i underarmene: Takket være en meget slank og unik konstruktion af midterpartiet, kun 40 mm tykt, understøtter det en arbejdsposition meget tæt på tastaturet.

Nemt at rengøre og desinficere: Da det øverste lag materiale er sort kunstlæder.

Den symmetriske form gør, at dine arme kan slappe helt af foran din Mousetrapper eller dit tastatur.

Den asymmetriske form skaber en naturligt centreret og afslappet arbejdsposition foran din Mousetrapper eller dit tastatur.

 

 

Elegant og ergonomisk Standfriend

Ved at skifte mellem, at stå og sidde, vil du få en større udholdenhed. Fuldend løsningen med et ergonomisk centret pegeredskab – både hjemme og på kontoret.

 

Elegant og ergonomisk: Du kan let finde den rigtige arbejdshøjde til dig og dine behov. Den store tastaturplatform giver plads til din mobil eller noter.

En bedre arbejdsstilling: Med skift mellem at stå og sidde får du det bedre og styrker din udholdenhed

Intelligent design: Bordfladen kan vendes. Vælg mellem en glat hvid eller en elegant grafitgrå flade.

Let at håndtere: Designet til let flytning. Du stiller din Standfriend og tager den ned med få  trin.

Let at opbevare: Det sammenfoldede, flade design fylder meget lidt. Hæng på væggen, eller stil den væk når den ikke bruges.

Aktive Ståmåtte

Ved at benytte Active behøver du ikke have særlige sko. Med Active under fødderne kan du stå  fodrigtigt i dine sædvanlige sko – blødt og bekvemt, men samtidig stabilt. Ergonomisk måtte som hjælper dig til at kunne stå op i længere tid når du arbejder.


Kræver ikke speciel sko: Active er designet til at du skal kunne benytte dine sædvanlige sko og alligevel stå fodrigtigt uden at få ondt.

Øget energiforbrænding: Ved at stå op fordeler du hele tiden automatisk kropsvægten imellem dine fødder, hvilket signalerer aktivitet for kroppen og fører til øget energiforbrænding.

Pæn måtte: fremstillet af slidstærk polyurethan (PU) blandet gummiskum som er nemt at vaske

Programmerbare MT Keys

Programmerbare knapper giver dig masser af muligheder
for at tilpasse din Mousetrapper til netop dine behov.

Download softwaren MT Keys, så kan du nemt ændre knappernes funktioner
og lægge standardtekster, brugerprofiler og meget mere ind. MT Keys fås både til Mac og PC

 

 

Computerrelaterede smerter? Tre ændringer kan være en hjælp.

Arbejdsstillingen kan have stor indvirkning på risikoen for at udvikle computerrelaterede smerter i nakke, skulder eller arm. En korrekt opsætning af arbejdsstationen øger muligheden for at undgå eller afhjælpe belastningsskader som følge af ensidigt gentaget arbejde* (RSI – Repetitive Strain Injury).

Som person er det umuligt at forblive i en statisk stilling hele dagen. Vi er nødt til at bevæge os. Det vigtigste er at opnå en naturlig kropsstilling, hvor leddene har en naturlig vinkel. Det reducerer belastningen af bevægeapparatet og skaber fundamentet for en sund kropsholdning.

 

ÆNDRING #1

Hold hænderne inden for skuldrene.


En centreret position for dine hænder er afgørende for at forhindre RSI. Et klassisk problem er, hvis du skal strække armen for at nå musen ved siden af tastaturet. Ved at bruge en ergonomisk mus som Mousetrapper får du en ergonomisk sund stilling, der holder dine arme og hænder afslappede. Undersøgelser har vist, at en centreret mus, ofte allerede efter blot et par ugers brug, giver en mærkbar forbedring.

ÆNDRING #2

Armene bør flugte med gulvet.


Slap af i skuldrene, og hold albuerne i en vinkel på 90 grader.

Hvis du skifter stilling, skal du forsøge at holde en vinkel på mellem 70 og 135 grader. Forsøg at stå op flere gange i løbet af dagen.

ÆNDRING #3

Sid med begge fødder fladt i gulvet.


Juster stolen, så du har begge fødder fladt i gulvet med fødderne en lille smule foran dine knæ. Brug om nødvendigt en fodstøtte.

 

Hvorfor kommer vi til skade?

Læs Mousetrappers 2023 undersøgelse om folks erfaringer med at arbejde ved en computer.

 

 

Ønsker du at vide mere eller teste Mousetrappers produkter helt kvit og frit i 14 dage?

Giv os et kald på +45 27 14 40 80 eller tag fat i os på info@greenoff.dk

Trustpilot