Epson Ecotank Farve

 
 
 
 
SIG FARVEL TIL BLÆKPATRONER 
Spar op til 90 % på udskrivningsomkostninger1
 
 
 
   
 
 
 
 
Der er solgt over 70 millioner EcoTank-printere på verdensplan6
 
 
 
Produktbillede 0:50
Introduktion af EcoTank-printere
 
Søger du efter et alternativ, som er ultraøkonomisk? 
Vores EcoTank-printer leveres med originalt blæk, så du kan spare 90 % på blæk i gennemsnit1. Fra starten har du blæk nok til at udskrive tusindvis af sider - og det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte.
 
 

Hvordan fungerer den?

En EcoTank-printer er fundamentalt anderledes end de fleste printere - den har en stor blækbeholder, som du fylder op med de medfølgende blækbeholdere i stedet for blækpatroner. Fra starten har du blæk nok til at udskrive op til 14.000 sider2 - det betyder, at du sparer både tid og penge, da du ikke skal skifte blækpatroner så ofte. Opsætningen er enkel, der er ingen griseri ved påfyldning, og pålideligheden er i top med kvalitetsudskrivning af side efter side.

 
 
 
Udskrivning til ultralav pris
Spar op til 90 % på udskrivningsomkostninger1
 
 
 
 
Spar tid og ulejlighed
 
Et sæt flasker svarer til op til 72 blækpatroner3, så du nemt kan udskrive tusindvis af sider.
 
 
 
 
 
 
 
 
Udskriv fra mobiltelefoner med mere
 
Med Epsons sortiment af kompakte All-in-Ones bliver udskrivning fra mobiltelefonen hurtig og nem. Der er ikke længere grund til at være bundet til et bestemt skrivebord - send udskrivningsopgaver fra din tablet-pc eller smartphone med Wi-Fi og en række gratis apps til mobil udskrivning4.
 
  1. Gennemsnitlig besparelse pr. side og gennemsnitligt antal blækpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækflaskerne til EcoTank "102" og "104". Sammenligning mellem gennemsnitlig kapacitet (A4-udskrifter i ISO/IEC 24711) for flasker til EcoTank "102" og "104" og de originale forbrugsmaterialer, der er brugt i de 50 mest solgte inkjetpatronprintere (i henhold til markedsdata fra GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point of Sale panel for Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Spanien og Italien fra april 2019 til marts 2021). 
  2. "De anførte kapaciteter er beregnet på grundlag af Epsons originale metodik fra testmønstrenes udskriftssimulering, som angivet i ISO/IEC 24712 eller 29103. De anførte kapaciteter er IKKE baseret på ISO/IEC 24711 eller 20102. De anførte kapaciteter kan variere afhængigt af de billeder, du udskriver, den anvendte papirtype, hyppigheden af dine udskrivninger samt miljøforhold som f.eks. temperatur. Under den indledende printerinstallation bruges en vis mængde blæk til opfyldning af printhovedets dyser. Det er grunden til, at kapaciteten for det første medfølgende sæt er lavere."
  3. Antal udskrevne sider er baseret på den højeste pris pr. side (CPP) for Epsons blækbeholdersortimenter 102, 104 og 664. Prisen pr. side beregnes ved at dividere den samlede vejledende pris på cyan, magenta og gule blækbeholdere ved farvesider eller den vejledende pris på sorte blækbeholdere ved sorte sider med de offentliggjorte sidekapaciteter. Vejledende priser er korrekte fra og med august 2018
  4. Kræver en trådløs internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder på www.epsonconnect.eu
  5. Bedømmelser af udskriftsbestandighed er baseret på accelereret test af udskrivninger på specialmedier, opbevaret i arkivlommer i album. Faktisk udskriftsstabilitet varierer afhængig af medie, det udskrevne billede, visningsforhold, lysintensitet, luftfugtighed og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke udskrifters levetid.
  6. Kumulativt salg af Epson blækbeholderprintere fra 2010 til 2021 baseret på Epsons interne forsendelsesdata.
  7. Vilkår og betingelser er gældende. Når du har købt en af de berettigede printere og et kort til ubegrænset udskrivning, skal du gå til www.epson.co.uk/unlimitedprintingwithecotank for at tilmelde dig tjenesten.
  8. Op til 3 års blæk baseret på gennemsnitlige månedlige udskriftsmængder på 140 sider for A4 EcoTank-printere til hjemmet og kontoret.
  9. Besparelser opnået i løbet af tre år ved at udskrive 406 sider pr. måned. Omkostningssammenligningen omfatter pris for hardware, medfølgende blækbeholdere/tonerpatroner samt udskiftningsblækbeholdere/-tonerpatroner. Sammenligning af hardwarepriser foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epson M1100 og den gennemsnitlige pris på de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Grækenland, Tjekkiet, Ungarn, Polen, resten af Sydøsteuropa, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018. Sammenligning af udskrivningsomkostninger foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epsons sorte blækbeholdere (110-serien) og de gennemsnitlige priser på originale sorte tonerpatroner fra originale udstyrsproducenter med den største tilgængelige kapacitet for de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for andet halvår af 2018. Kapacitet for konkurrenters lasertonerpatroner er taget fra producenternes websteder.
 
 
Trustpilot