Epson kopi løsninger

Skift til varmefri teknologi og få et lavt strømforbrug

Jorden står over for adskillige miljømæssige udfordringer. Svaret på disse udfordringer er, at alle personer og virksomheder overvejer at ændre deres adfærd. Og vi kan alle bidrage.

Hos Epson fokuserer de på at ændre den måde, vi forbruger energi på. Skift til varmefri teknologi, der ikke bruger varme i blækfrigivelsesprocessen og har et lavere strømforbrug. Når vi tager et skridt ad gangen, hver gang vi printer, kan vi alle sammen ændre historiens gang.

Så overvej at skifte til varmefri teknologi, næste gang du træffer et valg omkring udskrivning. Drag fordel af teknologi.

Mindre strømforbrug sparer både energi og miljø

Varmefri teknologi bruger mindre strøm, da den ikke bruger varme til opvarmning. Da Inkjet printere ikke har nogen fuserenhed at opvarme, giver det dig et betydeligt mindre strømforbrug.

Færre udskiftningsdele, mindre miljø påvirkning

Varmefri teknologi bruger mindre strøm, da den ikke bruger varme til opvarmning. Da Inkjet printere ikke har nogen fuserenhed at opvarme, giver det dig et betydeligt mindre strømforbrug.

Spar tid med ensartet udskrivning ved høj hastighed

Varmefri teknologi bruger mindre strøm, da den ikke bruger varme til opvarmning. Da Inkjet printere ikke har nogen fuserenhed at opvarme, giver det dig et betydeligt mindre strømforbrug.

Hvad enten I køber eller Leaser Epson kopimaskine hos Greenoff, så er I i trygge hænder

 

Vi garantere proffesionel indgang til opgaven

Vi garantere en gennemskuelig aftale

Vi garantere landsdækkende service og ikke mindst god service

Vi garantere hurtig levering

Vi garantere fleksibilitet

Vi garantere at du aldrig løber tør for forbrugsstoffer med automatisk blæk leveringer

Vi garantere ikke mindst gode priser

 

Vi leverer i hele landet og i leveringen indgår opstilling på det sted kopimaskinen skal benyttes - vi tester den på dit netværk og går ikke før den er køreklar

 

Læs mere om Epson's serier indenfor A3 Multifunktions farve kopimaskiner

 

A3 Kopi maskine til mange mindre printjobs

Lynhurtig udskrift af første side på kun 5,5 sekunder. Op til 25 sider/minut

A3 Kopi maskine til mange forskellige printjobs

Lynhurtig udskrift af første side på kun 5,6 sekunder og op til 60 sider/minut

A3 Kopi maskine til mange store printjobs

Lynhurtig udskrift af første side på kun 4,9 sekunder. Op til 100 sider/minut

 

Superhøj blækkapacitet

Drag fordel af superhøj blækkapacitet, så du får problemfri udskrivning. med lav vedligeholdelse, der øger produktiviteten. Udskriv helt op til 86.000 sider i sort-hvid og 50.000 sider i farver uden genopfyldning. Dermed også mindre intervention fra brugere.

Mere produktiv og lav miljøbelastning

Sammenlignet med laserprinter bruger Epson blæk printere op til 96 % mindre energi. Den kan være op til 3,5 gange hurtigere og kræve op til 98 % mindre brugerindgreb. Samt kan producere op til 99 % mindre affald.

Muligheder for inderbehandling

Hæfteenhed

 

 

Kompakt design

WorkForce Enterprise AM serien kombinerer høj ydeevne med lavt strømforbrug og stadig med store blækpatroner. Den lille størrelse og det modulære design er fremstillet med det moderne kontor for øje, så du kan bygge din enhed, så den opfylder dine præcise krav

Pålidelig og forbedret bæredygtighed

Enklere og kortere papirgang betyder, mindre nedetider. I kraft af færre forbrugsvarer og forsyninger produceres der også mindre affald. Med et lavt strømforbrug reduceres miljøpåvirkningen ved udskrivning markant.

Muligheder for inder/efterbehandling

Hæfte - Folde - hulning - 4 x 500 ark skuffer+ 3000 ark papirkabinet

 

 

Ultrahøje hastigheder

Ultrahøje hastighederMed høje ISO-udskrivningshastigheder på 60 til 100 sider pr. minut får du fremragende kvalitet ved utroligt høje hastigheder. Den tilbyder en hurtig FCOT-tid (levering af første kopi) på 4,9 sekunder og en duplex-scanningshastighed på op til 110 billeder pr. minut.

Blækpatroner med stor kapacitet

Udskriv op til 100.000 i sort-hvid og 50.000 i farver uden at skifte forbrugsmaterialer takket være DURABrite Pro-blækpatroner². Dette betyder færre forbrugsændringer, hvilket reducerer spild og brugerintervention. 

Muligheder for efterbehandling

Hæfte - Folde - hulning - 4 x 500 ark skuffer+ 3000 ark papirkabinet

 

 

Skal vi hjælpe med at optimere jeres kopimiljø på kontoret?

Vi står altid klar til at hjælpe jer fra starten med en løsning der passer til jeres behov. I er meget velkomne til at udflyde kontaktformularen her.

Så besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

I er også meget velkomne til at kontakte os på telefon på (+45) 27 14 40 80.

 

Trustpilot