Ravendo - Danbøren & Randersbøren

 

 

 

Ravendo produktserier

 

Ravendo Sækkevoge

 

Ravendeo Have trillebøre

 

Ravendo Børne/Junior Trillebøre

Ravendo Bagagevogne

Ravendo Lagervogne

 

 

Et dansk varemærke gennem 75 år

Ravendo A/S blev grundlagt i 1946 af P. Rasmussen i Randers. Dengang gik vi under navnet Ravendo Randersbøren. Efter at have været på forskellige udenlandske hænder, blev Ravendo A/S i 2005 opkøbt af Danbøren, der var ejet af fabrikant Jan Ulrik Nielsen. De to virksomheder fusionerede, og i 2007 blev hele virksomheden samlet i Viborg.

 

Dansk Produktion
 

Ravendos produkter er alle fremstillet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og er dansk produceret ud fra tanker om ergonomi, kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed. Hele produktionen foregår på deres fabrik, der ligger centralt placeret i Viborg

HØJ KVALITET

 

Hos Ravendo A/S samarbejder de tæt med deres råvareleverandører. Her udvælger de nøje materialer. Det gør de, fordi deres produkter skal holde længe og til at blive brugt. Og de gør det i særdeleshed, fordi de har et ansvar for, hvor råmaterialerne kommer fra og under hvilke forhold, de er fremstillet.

Ergonomi


For et mere skånsomt og effektivt arbejde!

Ravendo arbejder målrettet på hele tiden at udvikle produkter, der er stabile, mindsker belastningen af kroppen og gør det hårde arbejde lettere, mere effektivt og mere skånsomt.

Alle Ravendo-produkter er udviklet med øje for at løse opgaver på mest effektive og ergonomiske vis, og flere af vores produkter er udstyret med TipLet(R) system, ergonomiske håndtag og sågar motor. 

Mange af vores produkter er udviklet specifikt til Bygge- og Anlægsbranchen, hvor nedslidning er et udbredt arbejdsmiljøproblem. 

Stor egen fabrikspark

 

I kraft af deres maskinpark, viden og ekspertise producerer de størstedelen af produkterne i deres produktsortiment og tilbyder desuden både specialproduktion og underleverandørarbejde. De udfører arbejde indenfor Co2-svejsning på robot, punktsvejsning på robot, hydraulisk presning, rørbukning, pulverlakering og standsning.  

Bæredygtighed


Ravendo A/S er en produktionsvirksomhed, der har et stort CO2 aftryk. De er bevidste om deres ansvar som virksomhed og bestræber sig på at gøre det rigtige, når det gælder bæredygtighed. Det gør de ved at tænke bæredygtighed ind i de beslutninger, hvor det giver mening, og de arbejder derfor aktivt med de FN17 Verdensmål, som de kan påvirke. Helt konkret arbejder de med Verdensmål nr. 4, 8 og 12. Det er i alt fra produkter til materialevalg, socialt ansvar og uddannelse.

I 2021 vandt de årets Verdensmålspris i forbindelse med Viborg Business' Award Show 2021 for særligt deres indsats på det sociale område.

 

 

Find det Ravendo produkt der passer præcis til dine behov

HVad enten du skal bruge en trillebør til have derhjemme eller elektrisk vogn, så har Ravendo produkter der er skrædder syet til opgaven.

Alt produceret i Danmark med kvalitet, ergonomi og miljøet i fokus

 

Se Ravendo produkt katalog her

 

 

Ønsker du at høre mere om Ravendo løsninger eller spørgsmål til produkter?

Giv os et kald på +45 27 14 40 80 eller tag fat i os på info@greenoff.dk

Trustpilot