Epson Ecotank Mono

 
 
 
 
 
 
 
 
 
SIG FARVEL TIL TONER
 
 
1 blækflaske = op til 5 lasertonere1
 
 
 
 
Verdens førende leverandør af printere med blækbeholder12
Globalt 50 mio. solgte printere med blækbeholder13
 

Lave udskrivningsomkostninger

Den økonomiske EcoTank er fundamentalt forskellig fra laserprintere. Den er udstyret med en stor, genopfyldelig blækbeholder, som du fylder med blæk fra blækflaskerne i stedet for toner. Fra starten har du nok blæk til at udskrive tusindvis af sider, reducere omkostningerne og spare tid, da du ikke så hyppigt skal skifte toner.
 
Ecotank
Alle fordelene ved en laser til udskrivning i sort-hvid med alle de omkostningsbesparende funktioner fra Epson EcoTank
 
 Laserlignende funktioner
 

Hurtig

udskrivning af op til 20 sider pr. minut4

Resultater i høj kvalitet

Giver skarpe, holdbare dokumenter i professionel kvalitet

Kompakt

Passer perfekt ind i ethvert hjem og på ethvert kontor

Holdbar

Få ro i sindet med den valgfri, udvidede, treårige garanti

Tilslutning

Modeller med Wi-Fi, Ethernet og mobil udskrivning5

Høj produktivitet

Papirbakker med høj kapacitet - op til 250 sider
 
 Omkostningsbesparende fordele
 

Lave driftsomkostninger

Spar op til 50 % på udskrivning i løbet af tre år sammenlignet med laserprintere til udskrivning i sort-hvid2

Spar tid

Ingen opvarmningstid. Den første side kan udskrives i løbet af 6 sekunder6

Få en lavere elregning

Spar op til 95 % på strømforbrug7

Omkostningsbesparende materialer

Spar mere end 90 % på hver side, der udskrives med Epsons udskiftningsblækbeholder8

Færre genopfyldninger

Det medfølgende blæk svarer til fem lasertonerpatroner3

Spar papir

Brug op til 50 % mindre papir med automatisk, dobbeltsidet udskrivning9
 
 
1 Baseret på Epsons beregninger, den gennemsnitlige pris pr. side og et gennemsnitligt antal tonerpatroner, der kræves for at udskrive det samme antal sider som med blækflasken til Epson EcoTank "111". Sammenligning mellem kapaciteten (A4-udskrifter af ISO/IEC 19752) for blækflasken til EcoTank "111" og kapaciteten for originale forbrugsmaterialer (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2021 shipments, udgivet i 1. kvartal 2021), der er brugt i de 10 mest solgte patronbaserede laserprintere til sort-hvid med 1-20 sider pr. minut i Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, 2021 shipments, udgivet i 1. kvartal 2021). Omkostning pr. side er beregnet ved at dividere indtjening for den relevante flaske/patron med den samlede kapacitet for enhedssalget.
 
2 Besparelser opnået i løbet af tre år ved at udskrive 406 sider pr. måned. Omkostningssammenligningen omfatter pris for hardware, medfølgende blækbeholdere/tonerpatroner samt udskiftningsblækbeholdere/-tonerpatroner. Sammenligning af hardwarepriser foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epson M1100 og den gennemsnitlige pris på de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Grækenland, Tjekkiet, Ungarn, Polen, resten af Sydøsteuropa, Rumænien, Slovakiet, Slovenien og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker for fjerde kvartal af 2018. Sammenligning af udskrivningsomkostninger foretages på grundlag af introduktionspriserne på Epsons sorte blækbeholdere (110-serien) og de gennemsnitlige priser på originale sorte tonerpatroner fra originale udstyrsproducenter med den største tilgængelige kapacitet for de mest solgte 77 % af A4-laserprintere til sort-hvid udskrivning med enkelt funktion (med en udskrivningshastighed på under 20 sider pr. minut) i Tjekkiet, Ungarn, Polen og Tyrkiet i perioden januar-december 2018 som registreret i IDC EMEA Semiannual Consumables Tracker for andet halvår af 2018. Kapacitet for konkurrenters lasertonerpatroner er taget fra producenternes websteder.
 
3 Gennemsnitligt antal tonerpatroner til udskrivning af samme antal sider ved brug af de medfølgende blækbeholdere med EcoTank i sort-hvid. Sammenligning af den gennemsnitlige kapacitet af den medfølgende blækbeholder EcoTank-serien til sort-hvid fra 2019 i forhold til den gennemsnitlige kapacitet for de medfølgende tonere samt udskiftningstonerne hos de 10 mest solgte lasermodeller til sort-hvid (i klassen for op til 20 sider pr. minut) i Vesteuropa i perioden januar-december 2018. Tonerkapaciteterne er taget fra producenternes websteder.
 
4 Fastlagt i henhold til ISO/IEC 24734, gennemsnit for ESAT i kontorkategoritesten for simplex-standardtilstand. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge os på http://www.epson.eu/testing
 
5 "Epson iPrint kræver en trådløs forbindelse og Epsons udskrivningsapp. Epson Email Print og Epson Remote Print Driver kræver en internetforbindelse. Du kan finde flere oplysninger om understøttede sprog og enheder ved at besøge os på http://www.epsonconnect.eu"
 
6 Fastlagt i henhold til ISO/IEC 17629, der viser gennemsnittet for FPOT (First Page Out Time - tid for udskrivning af første side) i sekunder i kontorkategoritesten for A4-simplex-/duplexstandardtilstanden. Du kan finde flere oplysninger på http://www.epson.eu/testing
 
7 Sammenligning af strømforbruget ved udskrivning på modellerne Epson ET-M1120, ET-M2170 og ET-M3170 over for gennemsnittet af de 75 % mest solgte A4-laserprintere til sort-hvid (i klassen under 20 sider pr. minut) for 12 måneder frem til september 2018. Strømforbrugsværdierne er taget fra producenternes websteder.
 
8 Den vejledende pris for en udskiftningsblækbeholder til EcoTank til sort-hvid sammenlignet med udskrivningsomkostningerne beregnet ud fra den største tilgængelige toner divideret med den gennemsnitlige salgspris på det vesteuropæiske marked for 12 måneder frem til juni 2018 (inklusive moms på 21 %). Tonerkapaciteterne er taget fra producenternes websteder.
 
9 Dobbeltsidet udskrivning er ikke tilgængelig på M1100 og M1120.
 
10 Gælder for følgende modeller: ET-M1140, ET-M1170, ET-M1180, ET-M2140, ET-M2170, ET-M3140, ET-M3170 og ET-M3180.
 
11 Gælder for følgende modeller: ET-M1140, ET-M1180, ET-M2140, ET-M3140 og ET-M3170.
 
12 IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, forsendelser for 2010 til 2020, udgivet i første kvartal i 2020.
 
13 Epsons printere med blækbeholdere med stor kapacitet har opnået et globalt akkumuleret salg på 50 millioner enheder siden lanceringen i 2010.
 
 
 
Trustpilot