Bica affaldssortering

 

 

Bica produktserier

 

Affaldssortering Indendørs

 

Affaldssortering Udendørs

 

Affaldssortering Væghængte moduller

 

Vi mener affald er en ressource. Gør du?

Affald er et kæmpe problem. Men det er også et enormt potentiale. Vi vil være med til at skabe forandring og gøre det nemmere for virksomheder og offentlige institutioner at sortere affald. Det skal ikke være besværligt. Det skal være ligetil, tilgængeligt og nemt for brugerne. Kort sagt: En naturlig del af hverdagen.  

Det er derfor, vi er her. I mere end 10 år har Bicas udviklet stilrene og fleksible affaldssorteringsløsninger, der passer ind på kontoret, hospitalet, teateret, uddannelsesinstitutionen og ude i skolegården.

 

Én løsning til alle jeres sorteringsbehov. Nu og i fremtiden

 

Kravene til affaldssortering ændrer sig løbende, og det gør din arbejdsplads behov måske også. Måske får I flere mødelokaler eller færre individuelle kontorer? Med Bica er du garanteret én fleksibel løsning, som du altid kan skalere op eller ned.

Affaldssystemet er bygget op af moduler, og det er let at koble flere eller færre beholdere på løsningen. Så du behøver ikke at bekymre dig, om du skal sortere flere slags affald i fremtiden. Det løser vi.

Kombinér beholdere efter behov

Bica affaldsbeholdere kan kobles sammen efter behov ved hjælpe af kraftige magneter. Fordelen ved denne fleksibilitet er, at behovet i virksomheden kan ændre sig over tid og derved er det nemt at tilkøbe og/eller udskifte affaldsbeholdere. Affaldssystemet vil stadig fremstå med rene linjer, da sokkel og topkant flugter med hinanden.