Epson Workforce Pro

 
 
 
 
LAVERE LØBENDE OMKOSTNINGER, ØGET PRODUKTIVITET
 
 
En printer til små arbejdsgrupper, der er ideel for enhver virksomhed, stor eller lille
 
Skab en mere produktiv arbejdsplads
 
 
Denne lille arbejdsgruppeserie af printere og multifunktionsenheder er perfekt til forretningsmiljøet. Disse modeller kan hjælpe virksomheder, fra små kontorer til store virksomheder, med at skære ned på omkostningerne, øge produktiviteten og reducere nedetiden. Dette reducerer samtidig den miljømæssige påvirkning og forbedrer CSR-omdømmet. Vær tryg ved dit valg takket være velkendt PrecisionCore-teknologi, der tilbyder hastighed, kvalitet og pålidelighed.
 
Takket være inkjetteknologien udskriver alle disse modeller selvfølgelig problemfrit med lav vedligeholdelse. Dette øger ikke kun produktiviteten. Udskrivningsprocessen, som ikke kræver hverken varme eller kontakt, giver også mulighed for større mediefleksibilitet.
 
 
 
Udfordringer for virksomheder
 
 
Virksomheder kan stå over for mange udfordringer. Find ud af, hvordan WF-C5000-serien kan hjælpe dig med at overvinde disse.
 
 

Spar mindst 50 % på pris pr. side

Spar penge sammenlignet med tilsvarende laserprintermodeller1. Lavere omkostninger takket være det innovative blækforsyningssystem og den større blækkapacitet.

Udskriv en enkelt side på under 5,3 sekunder

Udskrivning af første side på syv sekunder og hurtig til de almindelige udskrivningsjob takket være inkjetteknologi uden opvarmningstid og segmentets hurtigste scanningshastighed med 24 billeder pr. minut.

Udskriv op til 10.000 sider uden at udskifte forbrugsstoffer

Forbrugsstoffer med stor kapacitet og færre udskiftningsdele betyder mere tid til udskrivning uden vedligeholdelse.

90 % mindre energi end sammenlignelige lasermodeller

Udnyt et lavt strømforbrug uden at gå på kompromis og få ultraskarpe resultater med et forbrug på mindst 90 % mindre anvendt energi end sammenlignelige lasermodeller4.
 
 
Se vores sortiment
 
Der er masser at beundre ved WorkForce WF-C5000-serien, og her er nogle få egenskaber, der især fortjener opmærksomhed.
 

HØJE SCANNINGSHASTIGHEDER

Den har den højeste scanningshastighed i segmentet med 24 billeder pr. minut5. Document Capture Pro 2.06 gør det nemt for enkeltpersoner at scanne, gemme og dele oplysninger i virksomheden. Avancerede funktioner til at navngive, adskille og distribuere dokumenter gør scanning nem og logisk.

NEMT BRUGERINTERFACE

Sæt fart på kontorets arbejdsgang med det brugervenlige og intuitive interface på en 10,9 cm touchskærm på multifunktionsmodellerne.

HURTIG UDSKRIVNING AF FØRSTE SIDE

I modsætning til laserprintere behøver disse printere ikke at varme op, så de kan levere din første udskrift hurtigere.

ROBUSTE PAPIRBAKKER MED HØJ KAPACITET

Med en maksimum kapacitet på 830 ark (med ekstra bakke) kan dit team fortsætte med at arbejde uden afbrydelser.
 
 

Nem at bruge for maksimal produktivitet

Optimer arbejdsgangen med disse brugervenlige multi- og enkeltfunktionsprintere. Det er nemt at navigere mellem funktionerne takket være det intuitive interface med touchskærm på MFP'er. Inkjetteknologi betyder, at du nemt kan udskrive på en lang række medietyper.
 
 

Minimer blækpåfyldninger

Det nye blækbeholdersystem er lettere at udskifte og giver mulighed for større sidekapaciteter. Udskriv op til 10.000 sider i sort-hvid eller 5.000 i farve uden at påfylde forbrugsstoffer3. Dette betyder mere tid brugt på udskrivning og mindre tid på vedligeholdelse.
 
 

Designet til en mobil, moderne arbejdsplads

Omdan din mobil og tablet til et effektivt produktivitetsværktøj med trådløs udskrivning. Hvis du skal udskrive, mens du er på farten, skal du blot med en kompatibel Android-enhed trykke på printeren for at udnytte NFC. Epson Open Platform og vores samarbejde med softwareproducenter betyder, at du kan finde den administrerede udskrivningsløsning, der opfylder dine behov.
 
  1. Sammenligning er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut i Vesteuropa og Central- og Østeuropa som defineret af IDC i 12 måneder op til juni 2017. CPP-data er taget fra GAP intelligence-rapporten for august 2017 og er et gennemsnit af priser set i Tyskland, Frankrig og Storbritannien (med værdien i euro som angivet af GAP). Epsons værdier er baseret på vejledende pris for XXL-blækpakker (5.000 siders kapacitet i henhold til IEEE/ISO 24711/24712). Prisen for konkurrerende modeller var den lavest tilgængelige pris pr. side.
  2. Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til september 2017. Data er taget fra BLI.
  3. Udskriv op til 10.000 sider i sort-hvid og 5.000 i farve uden at skifte forbrugsstoffer. Kun for WF-5790- og WF-5290-modeller. WF-5710 og WF-5210 har maksimale kapaciteter for blækpatroner på 5.000 sider i både sort-hvid og farve. Omtrentlig sidekapacitet. Faktisk kapacitet vil variere afhængig af udskrevne billeder og brugsforhold. Yderligere oplysninger finder du på www.epson.eu/pageyield. Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til september 2017. Data er taget fra BLI.
  4. Sammenligning er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til juni 2017. Data er taget fra BLI.
  5. Sammenligningen er foretaget med de 10 bedst sælgende farvelaserprintere i Vesteuropa og Central- og Østeuropa med en udskrivningshastighed på mellem 1 og 30 sider pr. minut, som defineret af IDC i 12 måneder op til september 2017. Data er taget fra BLI.
 
 
Trustpilot