MobilePay Apple Pay Google Pay Dankort + VISA/Dankort MasterCard VISA ViaBill
EAN-faktura - Faktura

Handelsbetingelser

     

Handelsbetingelser

 

 

Generelle oplysninger


Virksomhedens juridiske navn : Greenoff
CVR-nr. : 41399155
Adresse : Fyrkatvej 1, 3650 Ølstykke
Mailadresse : info@greenoff.dk
Telefonnummer : + 45 27 14 40 80

Betingelser

Greenoff henvender sig til erhvervskunder i Danmark, samt private. Erhvervskunder defineres som private virksomheder, offentlige institutioner, fonde, foreninger og selvejende institutioner.

Priser

Alle priser på greenoff.dk og andet salgsmateriale fra Greenoff er oplyst ekskl. moms.

Bestilling/Levering

Ordre modtages på webshoppen, På telefon +45 27 14 40 80. Bestilling kan ligeledes foregå pr. e-mail info@greenoff.dk.

Såfremt varen er på lager og er bestilt inden kl. 14.00, leverer Greenoff så vidt muligt varen den efterfølgende dag i hele danmark, dog ikke lørdag og søndag. (gælder ikke for Grønland og Færøerne)

Betaling

Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på greenoff.dk VISA, VISA Electron, VPAY og Mastercard.

Du kan også betale med Mobile Pay hos os.

Du kan benytte Bankoverførsel

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

Vi tager ikke kortgebyrer. (Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
 

Hvis der er tale om Diners Club og American Express, kræves det, at I har en direkte indløsningsaftale med hhv. Diners Club og/eller American Express. Kortgebyrer på firmakort. Gebyrer i denne sammenhæng er på 2,95%)

Fragt

Alle ordrer på minimum 400,00 kr. (ex. moms) vil være fragtfri levering.

Bestiller du for mindre end 400,00 kr. vil der tillægges et fragttillæg på 50 kr. (ex.moms)

Hos os er der ingen gebyr/meromkostninger på din ordre.

Afhentning kan arrangeres efter aftale (+45 27 14 40 80)

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Returnering af varer kan kun ske efter forudgående skriftlig aftale med Greenoff. Ved henvendelser omkring returnering af varer skal fakturanummer, dato for køb, mængde og årsag opgives. Greenoff sender efterfølgende Return Material Authorisation (RMA). Alle returforsendelser, også ved flere kolli, skal være forsynet med synligt RMA nr. samt kopi af RMA formularen. Fragtomkostninger i forbindelse med returnering er Greenoff uvedkommende. RMA er ikke automatisk accept af kreditering af de pågældende produkter. Returnummeret er gyldigt 14 dage fra udstedelsesdato. Ved senere returneringer forbeholder Greenoff sig ret til at afvise forsendelsen. Varen skal være i ubrudt original salgbar emballage. Specielt skårede/fremstillede papirvarer kan ikke returneres, ligesom skaffevarer og tidligere kampagnevarer ikke kan returneres. Greenoff er ikke ansvarlig for defekte produkter grundet forkert anvendelse. Aftale om returnering skal ske inden 8 arbejdsdage fra modtagelsen. Ved kreditering debiteres administrationsgebyr på 25% af varens værdi. Der krediteres til værdi ifølge gældende Greenoff prisliste / prisaftale, men undtaget de tilfælde, hvor den historiske fakturapris er lavere. Da krediteres med udgangspunkt i den historiske fakturapris (minus gebyr). 

Greenoff påtager sig intet ansvar for returneringer uden aftale. Eventuelle returneringer uden aftale vil ikke blive tilbagesendt, men kasseret uden varsel.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Pricerunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende vilkår.

 

Ja tak, jeg vil gerne blive medlem på PriceRunner og få gratis Købsgaranti!

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, Firmanavn adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Såsom leveringsadresse.
 
Personoplysningerne registreres hos Greenoff og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.greenoff.dk er Johnny Frederiksen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@greenooff.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@greenoff.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.01.2022

Trustpilot